Informatie

Wat is trimhockey?
Trimhockey is binnen SCHC populair. Het voorziet voor senioren in een toenemende behoefte aan sportiviteit en ontspanning in een niet-competitieve sfeer. Trimhockey is zowel interessant voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben als voor mensen die wel kunnen hockeyen maar geen competitie willen spelen. Iedereen met interesse en tijd is welkom: mannen en vrouwen van alle leeftijden, met of zonder hockeyervaring en zonder de verplichting om elke week te moeten komen!

De trimhockeytraining
De training bestaat uit een warming-up en techniekoefeningen , gevolgd door onderlinge partijtjes. Tijdens deze partijtjes, op een heel, half of kwart veld, wordt vooral gelet op spelinzicht en effectiviteit. Beginnende trimhockeyers krijgen tijdens de partijtjes een coach aangewezen Hierdoor kunnen ook beginnende spelers al snel een aardig balletje mee slaan.

Trainingstijden
Maandag:   20.30 – 22.00 uur (velden 1 t/m 3)
Dinsdag:     09.00 – 10.30 uur (veld 1)
Woensdag: 09.00 – 10.30 uur (veld 2)
Donderdag: 21u00 – 22u30 (veld 6)

Actiefotomaandag20130910_Trim_HB_0089 uitleg stick vasthouden klein20130910_Trim_HB_0233 duo actie klein

Het seizoen loopt van september tot en met juni. Er wordt nagenoeg elke week gehockeyd, met uitzondering van de feestdagen en bij sneeuw op de velden. Iedereen is vrij in de keuze wanneer deel te nemen. Uiteraard is er na elke training een ‘derde helft’.

Komen proef trainen of lid worden
Er spelen bij SCHC circa 150 trimmers. Geïnteresseerden kunnen drie keer binnen een maand vrijblijvend meetrainen, en daarna besluiten lid te worden. Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden, je kunt gewoon naar de training komen. Het is wel handig om even aan de trainer aan te geven dat je nieuw bent. Aanmelden als lid kan via de website van SCHC. Kijk daarvoor bij de tab clubinformatie. Meld bij  aanmelding voor dinsdag of woensdag deze dag op het formulier. Voor deze beide groepen wordt een eigen mailgroep aangemaakt.

Jaarprogrammma

Wekelijks : Training en onderlinge  partijtjes
Jaarlijks : Wedstrijden tegen  trimhockeyteams van een andere clubs
Jaarlijks : Trimhockeytoernooien  bij hockeyclubs in de regio
Jaarlijks : Training van Dames 1 of Heren 1
Jaarlijks : Looptraining
Jaarlijks : Borrel
Jaarlijks : Afsluitend ouder-kind toernooi
Tweejaarlijks : Het eigen SCHC-Trimhockeytoernooi ‘Let’s  Stick together’ (om en om met Voordaan)

Wij wensen je veel plezier met Trimhockey.