Wedstrijden & toernooien

Waar: MHC Houten
Zie routebeschrijving onderaan deze pagina.

Datum: 6 Jul 2019

Aanvangstijd: 12:30

Toelichting:

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor het HC Houten Mixed Trimtoernooi, dit jaar op zaterdag 6 juli. Hét toernooi dat garant staat voor sportieve gezelligheid, lekker eten en drinken en een daverend feest!      

Het thema dit jaar is …. HOCKEY TO HOLLYWOOD!

image.png

11 tegen 11 én 7 tegen 7

Voor de eerste keer in de lange geschiedenis van het HC Houten Mixed Trimtoernooi zal er dit jaar zowel een 11 tegen 11 mixed poule als een 7 tegen 7 mixed poule zijn.

    • De 11 tegen 11 mixed wedstrijden worden gespeeld op een volledig veld, waarbij elk team minimaal 4 dames op het veld heeft staan en een keepersuitrusting verplicht is.
    • De 7 tegen 7 mixed wedstrijden worden gespeeld op een half veld, waarbij elk team minimaal 2 dames op het veld heeft staan. Er wordt gespeeld volgens de gangbare 7 tegen 7 regels, maar wel onder begeleiding van een scheidsrechter.

 

Het programma

Op zaterdag 6 juli gaat vanaf 12:30 uur voor jullie de rode loper uit in ons gezellige clubhuis. Na de wedstrijden is er voldoende tijd om te ontspannen tijdens de aangeklede borrel en het overheerlijke diner. Aansluitend kunnen – geheel in stijl van het Hollywood thema – de voetjes van de vloer tijdens het live optreden van de band.

Enthousiast geworden?                                   

Stuur zsm mogelijk – doch uiterlijk vóór 15 mei 2019 – je aanmelding naar trimtoernooihouten@gmail.com en geef daarbij aan of jullie mee willen doen aan de 11 tegen 11 mixed poule of de 7 tegen 7 mixed poule.

    • De kosten voor deelname aan de 11 tegen 11 mixed poule bedragen € 375 per team (13 personen) + € 25 extra voor elke persoon extra
    • De kosten voor deelname aan de 7 tegen 7 mixed poule bedragen € 285 per team (10 personen) + € 25 extra voor elke persoon extra.

 

Voor dit bedrag krijgen jullie, naast een gezellige dag, een heerlijk diner en toegang tot het feest!

--------------------------------------------------

Wie hebben zich ingeschreven?

No responses yet!

--------------------------------------------------

Inschrijfformulier:

Bookings no longer allowed on this date.