Verslagen en foto’s

Media Toernooi 2017

Het is zaterdag 1 juli 2017 rond 10.00 uur. De 10e editie van het Mediatoernooi gaat zo van start. Het is een mixed toernooi met trimmers van bedrijven uit of gelieerd aan de mediawereld.

We zijn hier met trimmers SCHC Angela, Arthur, Corinna, Ellen-Rose, Eric, Illona, Victor, Marin, Kaj (kwam later), Meta, Miriam (kwam ietsje later), Patrick, Bas, Paul, Pieter en Stefan.

Wij worden geacht naar het hoofdveld te komen voor een warming-up door Marjolein van Marjolein Danst! (www.marjolein-danst.nl). Wij dansen vrIMG_0669olijk mee en wij worden met iedere beweging een stuk soepeler in de heupen.

De eerste wedstrijd spelen wij tegen AT5. Wij moeten standhouden want onze tegenstander is erg sterk. Het spanningsveld is groot, maar het lukt ons. Het blijft gelijk spel (0-0).

Dan worden we uitgenodigd voor de Wipe-Out. Dit is een enorme uitdaging, zeker voor Ellen-Rose die vrij snel rechtsomkeert maakt. Dit is ook een keuze! Uiteindelijk winnen wij toch. Knap staaltje werk van onze trimmers en een paar kapotte knieën verder. Best pittig!

De tweede wedstrijd spelen wij tegen Talpa. Dit is een chaotische wedstrijd. Wij winnen met 2-1. Eerste doelpunt door Paul Tesser, op een voorzet van Pieter Elstgeest. Tweede doelpunt kwam van de stick van Victor Ruttenberg. De bal ging tijdens de fluit over de do

ellijn, en werd goedgekeurd. Talpa heeft nog wel tevergeefs bezwaar aangetekend.

De derde wedstijd spelen wij tegen Voordaan. Deze wedstrijd verloopt prima. Wij zijn even sterk. Wij eindigen met een gelijk spel.

De vierde wedstrijd is tegen Van Benthum & Keulen. Deze wedstrijd verliezen we helaas met 10.

Daarna volgt de kruisfinale en deze winnen wij. Kaj Valk scoort!

Met veel koffiemomentjes tussendoor worden we uiteindelijk 4de in de poule.

We nestelen ons aan een grote tafel. De BBQ schalen wordenIMG_0678 opgehaald. De kannen bier komen op tafel. We genieten van de heerlijke gesprekken. De onderwerpen variëren van uitdagingen
tussen mannen en vrouwen… tot later als we oud zijn in ‘Huize Oud & Stout’.  Er wordt veel gelachen! Tussendoor neemt een bijzonder trimmaatje Kaj Valk afscheid. Kaj krijgt ee
n t-shirt overhandigd met onze namen erop. We zullen je missen Kaj. Kaj gaat verhuizen naar Balk. Wat een topvent!

De muziek wordt steeds luider binnen. We gaan dansen. Wat heerlijk om je weer even een puber te voelen. We gaan uit ons dak op het nummer van André Hazes jr. Leef!

“En hij zei: IMG_0687
Leef, alsof het je laatste dag is
Leef, alsof de morgen niet bestaat
Leef, alsof het nooit echt af is
En leef, pak alles wat je kan.”

 

 
Het is een mooie dag met elkaar. In onze appgroep wordt nog lang nagepraat over de foto’s en opgedane ervaringen. Op naar het volgende Mediatoernooi! To be continued…

Mediatoernooi 2015

Mediatoernooi2016

Eerste plaats Stichtsche Trimmers in Laren

Tijdens het Zomertijd Toernooi in Laren behaalden de Stichtsche Trimmers de eerste plaats! Zonder een enkel tegen doelpunt slaagden onze trimmers er in om als eerst te eindigen.

Laren2015

Trimhockeycompetitie Spandersbosch 2014
Een grote groep trimhockeyleden is zondag 28 september jl. enthousiast van start gegaan met de trimhockeycompetitie bij hockeyclub Spandersbosch te Hilversum. De punten zijn nog niet binnengehaald, maar de teamspirit groeit en bloeit. Oefening zal kunst baren. De nazorg door leden van Spandersbosch was erg attent met stokbrood, kaasjes, tomaatjes en nog meerlekkernijen. Kortom een sportieve en gezellige middag met elkaar.

foto

23 september 2013: Onderling trimhockey toernooi groot succes!

Maandagavond 23 september 2013 vierden de trimhockeyers de start van het seizoen met een onderling toernooi: alle trainingsdagen deden mee in gemengde teams. Het was een prima avond: 6 teams speelden elk 3 wedstrijden in anderhalf uur. Dat betekende veel zweet, maar gelukkig geen bloed of tranen. En geheel in trimtraditie: vier winnende teams.  Moe maar  voldaan werd het toernooi met een vierde rondje – en veel blije gezichten – aan de bar afgesloten.  Dit wordt wegens groot succes zeker herhaald!

toernooionderlingsept2013

21 juni 2013: Ouder Kind toernooi
Op vrijdag 21 juni, nadat de regen Bilthoven eindelijk had verlaten, begon om 18u00 het ouder kind toernooi, een  initiatief van Trimhockey en Familiehockey. Alle 42 kinderen en 29  ouders begaven zich na aanmelding vol hockey-enthousiasme  naar de velden 1 en 3 waar de eerste wedstrijd om 18u15 zou starten. Terwijl  op veld 2 de selectie meisjes C1/C2 in volle gang waren, werd er op de velden  1 en 3 ook enorm gezweet. OKtoernooi13

De uitslagen varieerden van 0-11 (voor de kids natuurlijk!), tot een gelijkspel van ouders tegen de  oudere kinderen.  Bij de afsluitende shoot-out  competitie maakte keeper Christiaan het iedereen moeilijk. Dat shoot-outs nemen een kunst is,  bleek al snel: in de categorie 5-8 jaar was er maar een speler die de keeper wist te passeren. In de leeftijdsgroep 9 jaar en ouder waren het er drie. Die moesten het via een knock-out systeem opnemen tegen elkaar en ook daar kwam  een trotse winnaar uit de bus. Tussendoor genoten de kinderen van een  heerlijk bakje frites, een drankje of ijsje en de ouders van gemengde hapjes.  Albert Heijn Den Dolder was uiteraard ook weer aanwezig met fruit en een  flesje sportdrank voor na afloop.
Mede dankzij de inzet van alle ouders en kinderen kijkt de trimhockeycommissie terug op een mooi slottoernooi!

 23 mei 2013: Zinderende Derby tussen Trimmers SCHC en Voordaan

In het grootste geheim heeft zich op donderdag 23 mei op Veld 6 een ware veldslag afgespeeld met als inzet de “CUP zonder oren” .Aanleiding voor de wedstrijd was de door SCHC gewonnen cup tijdens een toernooi in Soest, die door een van de spelers van Voordaan ten onrechte was mee genomen. Donderdag kwamen ze deze terugbrengen en meteen een wedstrijd spelen.

Beide teams gingen tot het uiterste, onder leiding van de Top Scheidsrechter Michael Borgers die streng maar rechtvaardig floot.

Het leek erop dat, na 60 minuten gespeeld te hebben, de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel. Echter tot 2 minuten voor tijd kwam Bart A. van achteren aangestormd naar de cirkel en speelde af naar Mascha de R. die op haar beurt voor gaf aan Menno K. en die tikte hem achter de keeper (2-1).

Het zwaar aangeslagen Voordaan likt nu haar wonden maar wil in het volgende seizoen revanche. Wordt vervolgd dus…..

voordaan2

 

22 april 2013: Stichtsche Trimmers winnen Buiten Adem Cup Soest

Na een lange en koude winterperiode stond een team van Stichtsche Trimmers klaar om deel te nemen aan een toernooi: de Buiten Adem Cup. Verschillende teams uit de regio streden tegen elkaar in Soest. Na een spannende strijd ging SCHC er met de eerste prijs vandoor!

Spabojuni2013